Meest voorkomende ergernissen in de Horeca

Is een iPad voor u als horeca kassasysteem een goede oplossing ?

 Is een iPad voor u als horeca kassasysteem een goede oplossing ?


Veel horeca ondernemers die op zoek zijn naar een nieuw kassasysteem, zijn vaak gefocust op de kosten op de korte termijn. En de instapkosten voor het kassasysteem. Zij komen dan vaak terecht bij aanbieders van horeca iPad kassasystemen. Zij loken met prijzen tussen de 89,- tot 99,- euro per maand voor het gebruik van Alleen de software. Met als boodschap je hebt nog wel ergens een iPad liggen thuis. Dit kan bij startende ondernemers aantrekkelijk klinken. Maar is dit voor jouw horeca zaak ook de beste oplossing?  Hier geven we je enkele Tips, waar je op kunt letten bij de aanschaf van een nieuw kassasysteem.

Is een horeca kassasysteem iPad voor jouw de juiste hardware?

Een kassasysteem gaat in het algemeen 8 tot 10 jaar mee. Bedenk wel dat een iPad gemaakt is voor licht zakelijk gebruik, of dit in uw horecazaak het geval is kunt u zelf het beste beoordelen. Een iPad ziet er mooi uit. Ik heb er zelf ook een voor onderweg, agenda en bezoek rapporten super makkelijk. Kijk bij hardware dus niet alleen naar de prijs, maar ook naar de robuustheid van het kassasysteem. Ook is het belangrijk te kijken wie de hardware levert, in verband met de garantie voor het kassasysteem.

Vergelijk de kosten op de lange termijn.

Er kommen veel leveranciers op de markt die met een actie, de instapkosten voor een Horeca kassasysteem met een iPad heel laag houden met lange contracten en moeilijk op te zeggen abonnementen. Bedenk wel zij leveren eigenlijk alleen software en zijn niet verantwoordelijk voor de apparatuur of de internet verbinding. Bij storingen of problemen komen zij niet langs om op locatie het probleem voor u optelossen. Zij bieden online helpdesk service op de software. Dus geen vervangende kassa apparatuur bij calamiteiten. Als je dus op lange termijn de kosten gaat bereken voor de horeca kassa, neem dan ook mee wat wordt er geleverd met welke garanties en daar de kosten van op de lange termijn. Prijs per maand alleen software en de prijs inclusief kassasysteem apparatuur en service garanties. Vuist regel is vaak 50% software kosten en 50% voor de kassasysteem apparatuur en service garanties. Dit is natuurlijk ook altijd afhankelijk van de hoeveelheid apparatuur, die je in jouw horeca nodig hebt. 

Is het kassasysteem Horeca klaar voor de toekomst?

Niet onbelangrijk is, wat moet het horeca kassasysteem in de toekomst allemaal kunnen. En ik heb het niet over de updates, die niet alleen bij cloud kassa’s altijd gratis zijn. Maar over de groei van je horeca zaak. En bedrijf heeft altijd een start punt, maar is in zijn uitvoering mits gezond oneindig. Vragen zijn dan: Kunnen er meerdere kassa’s in een net werk, heb ik in de komst mobiele bestel mogelijkheden nodig, zoals Handhelds of is het in de keuken zo druk dat de koks niet meer de bestel bonnen goed kunnen ordenen. Dan is er op termijn waarschijnlijk een keuken ticket systeem nodig. hier is spraken van horeca automatisering op maat. Is de horecakassasysteem leverancier in staat dit te lever of is het een puren verkoops organisatie. Het meest ideaal is dan dat de horecakassa leverancier alle expertise zelf in huis heeft. En dit alles voor een aantrekkelijke betaalbare prijs.

De vraag is natuurlijk of een iPad horeca kassasysteem je dit kan bieden op de lange termijn. Ben je echt opzoek naar de goedkoopste horeca kassa oplossing voor de korte termijn? Zou ik zeggen mijn niet bellen. Maar ben je opzoek naar een langdurige stabiele en toekomstgerichte oplossing die jouw verder helpt in jouw horecazaak. Klik dan hier onder op de Button.

knop verwijzing naar internet site Horecakassa.nl
Populaire posts van deze blog

Investeren in een kassasysteem, waar moet ik aan denken ?

Hoe maken ik een juiste keuze voor of tegen handhelds in de horeca ?