Meest voorkomende ergernissen in de Horeca

Investeren in een kassasysteem, waar moet ik aan denken ?


Investeren in een kassasysteem, waar moet ik aan denken ?


Een kassasysteem kan tegenwoordig meer dan producten registreren en afrekenen.  Het kassasysteem is tegenwoordig een belangrijk informatie systeem voor je bedrijfsvoering. Je hebt dus een horecakassa nodig die past bij de omvang van je horecabedrijf. De te gebruiken horeca kassa software speelt hier dus een belangrijke rol. Denk hier vooral ook aan het maken van analyses zodat je de juiste beslissingen neemt. Elke horecaondernemer heeft hier andere wensen en behoeften in functionaliteit. Het is daarom van belang, voor aanschaf van een Horeca kassasysteem hier goed over naar te denken welke functies voor jouw horeca kassasysteem van belang zijn.

Plannen voor de toekomst:

Van belang is om niet alleen naar te denken wat het Horeca kassasysteem nu allemaal moet kunnen, maar zeker ook in de toekomst. Er zijn kassasystemen die niet alleen zijn ontwikkeld voor een branche, maar ook voor een specifieke tak van die branche denk hier bij aan Fastfood, Restaurants, CafĂ© of bijvoorbeeld en sportkantine. Maar ook hier in zijn natuurlijk weer uitbreiding’s mogelijkheden heb ik meerdere kassa’s nodig in een net werk met handhelds, of heb ik verschillende Vestegingen die ik Centraal wil gaan aan sturen, nu of in de toekomst. Dit is allemaal van invloed bij de aanschaf van een kassasysteem het moet dus uitbreiden zijn in de toekomst.

Gebruikersgemak van de kassasystemen:

De nieuwe horeca kassasystemen zijn tegenwoordig, zo ontwikkeld dat ze op de werkvloer makkelijk in gebruik zijn. Het is daarom aan te raadden om de mening van het bedienende personeel en de kok mee te nemen in je beslissing. Zij gaan in de praktijk dagelijks met het kassasysteem werken. Zij moeten er goed mee uit de voeten kunnen. Slimme horeca kassa software ontwikkelaars horen graag waar de ondernemer maar ook de gebruiker van de kassa tegen aan loopt. Hier mee komt hij te weten wat hij nog verder moet ontwikkelen of verbeteren. Je ontwikkelt voor de horeca kassa software. Maar de beste horeca software ontwikkel je met de horeca samen. 

De kassasysteem modules:

Belangrijk is het nu om over de functies waar over de kassasysteem moet beschikken. En over de instelling van de routing en beheer van de artikelen. En hoe deze moeten worden verwerkt. En worden afgerekend. Denk hier aan bestellingen op een tafel of in de afhaal ga je werken met bezorgen of niet, met eigenbestelsite of bijvoorbeeld met thuisbezord orders. Heb je een terras in de zomer dan kan het handig zijn om de kassa met handhelds uitbreiden. Maar dit heeft dan ook weer invloed op de bestelbonnen. Denk goed naar over de modules die voor jouw horeca zaak van belang zijn nu en wat in de toekomst. Bespreek met de horeca kassasysteem adviseur je wensen.  Horeca automatisering is maat werk. Populaire posts van deze blog

Is een iPad voor u als horeca kassasysteem een goede oplossing ?

Hoe maken ik een juiste keuze voor of tegen handhelds in de horeca ?