Meest voorkomende ergernissen in de Horeca

Wat zijn de meest voorkomende ergernissen in de Horeca.

 


Iedereen heeft er wel eens last van gehad, tijdens de drukke spits in de horeca. Medewerkers lopen door elkaar raken bestelbonnen kwijt, gasten zijn ongeduldig en hebben lege glazen. De bediening en het keukenteam werken op deze momenten niet zo leuk samen, omdat gasten te lang moeten wachten. Dit is voor jouw als horecaondernemer en horror moment. Meer personeel inzetten is gezien de kosten niet meer mogelijk. En al is hier financieel wel ruimte voor, de personeels te korte zijn alleen nog maar schrijnender geworden. Dit maakt het nodig om deze problemen te voorkomen.

Gasten wachten te lang op hun bestellen! 

Door de grote tekorten aan personeel, en zeker in combinatie van het luxe probleem van een drukke bezetting, komt het gewoon voor dat gasten over het hoofd worden gezien. Lange wachten maakt de gast ongeduldig. En de positieve beleving van de gast hollen hier door achteruit. Ecash horeca kassasysteem handhelds en Ecash QR tafelbestellen kunnen deze problemen door personeel tekorten oplossen.  De bediening kunnen zonder problemen met horeca kassasysteem handhelds de eerste bestelling opnemen en door zenden naar bar voor de dranken. En voor de keuken de voor en hoofdgerechten. Met het QR-tafelbestelling systeem kunnen je gasten, mochten zij over het hoofd gezien worden. Extra bij bestellen zo dat de glazen nooit meer leeg raken. Door slimme horeca automatisering laten zich problemen niet alleen oplossen maar verhogen ook je gemiddelde omzet per tafel bij lagere personeels kosten.    

Het kassasysteem doet het niet meer! 

Het is enorm druk in het restaurant en internet wordt langzaam of valt helemaal weg en doet je kassa het niet meer ( Logies toch?) je moet nu terug vallen op pen en papier. Tot het internet het weer doet. Met het horeca kassasysteem met de Ecash horeca software ben je niet afhankelijk van internet. De kassa werkt altijd, met of zonder internet. De Ecash horecakassa software is hybride en draait lokaal op het kassasysteem. alle bestellingen worden op het kassasysteem verwerkt ook de kassasysteem handhelds hebben geen internet nodig. Ook zij zijn direct aan de kassa verbonden.

Je kassasysteem handheld is leeg

Ben je midden in je drukke schift bestellingen aan het opnemen, is de accu leeg van je handheld. Zijn ze vergeten optelden of je laat hem vallen en hij is stuk. Geen probleem met de Ecash IOS kassasysteem handhelds. Je kunt op elk Iphone de app gratis laden in de app store. Dan verbinding maken met de kassa, en je kunt weer verder met je werk.

Maak Bonnen raken kwijt.

Je bent druk bezig en merkt dat er tafels zijn die hun gerechten maar niet krijgen. Gasten worden ongeduldig om dat ze al lang aan het wachten zijn. Of warme en koude voorgerechten komen niet tegelijk op tafel. Je denkt is de bestelling wel goed in gevoerd. Je gaat in de keuken vragen wat er aan de hand is of de gerechten nog komen. Het eerste antwoord wat je van de chef krijgt is: toveren doe ik hier de helle dag alleen wonderen die kosten tijd.  Wat later blijkt is dat er wat bestel bonnen kwijt zijn of verkeert zijn weg gebracht. Bij dit soort situaties word er onder tijds druk snel gerechten bij gemaakt, en dit komt de kwaliteit van de gerechten niet ten goeden. Met het Ecash KTS systeem (keuken ticket systeem) behoren deze dilemma’s tot de verleden tijd. Alle bestel bonnen komen op een scherm in de keuken en worden in de goede volgorden gezet. En de chef kan het werk verdelen en kan de voortgang duidelijk zien. En met en scherm voor de bediening hebben zij ook overzicht wat te doen. Dit geeft rust en overzicht in de keuken en in het restaurant.

Met de Ecash horeca kassasysteem software trachten wij je te helpen in het oplossingen voor je hele bedrijfsproces.

Ecash bestaat uit verschillende eigen modules en software van externe bedrijven. Die in het systeem geïntegreerd kunnen worden. Zo wordt je voorzien van belangrijke informatie en is het gericht sturen van je horeca zaak makkelijk mogelijk.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw? 

We denken graag met je mee!

https://horecakassa.nl/de-beste-kassasystemen/#Demonstratie


Populaire posts van deze blog

Investeren in een kassasysteem, waar moet ik aan denken ?

Is een iPad voor u als horeca kassasysteem een goede oplossing ?

Hoe maken ik een juiste keuze voor of tegen handhelds in de horeca ?